Betalingen

Bij uwvloerspecialist.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Wij hebben de afhandeling van uw betaling uitbesteed aan Mollie. Deze bekende en betrouwbare betaalprovider zorgt voor een veilige en snelle afhandeling van uw betaling op diversen manieren. Hieronder krijgt u een korte uitleg van de mogelijkheden.

Ideal: dit is één van de meest gebruikte betaalmethode op internet. U wordt naar uw eigen bank geleid en daar kunt u online uw betaling doen. Uw betaling wordt direct verwerkt. Deze veilige en vertrouwde betaalmethode is voor u kosteloos.

Bankoverboeking: met deze betaalmethode kunt u zelf op een gewenst moment uw betaling doen op uw reguliere methode. Deze betaling is niet on-time en za dus wat langer duren voordat de betaling verwerkt is. Ook deze betaalmethode is kosteloos voor u.

Visa- Mastercard: hiermee betaald u met uw eigen creditcard. Dit is een on-time betaling en zal direct gecontroleerd en geautoriseerd worden. Let wel op dat de naam die ingevuld wordt exact overeenkomt met de naam die op de pas staat vermeld.

Klarna Achteraf betalen: 'Achteraf betalen' geeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna.

Paypal: hiermee kunt u met uw eigen Paypal account uw betaling doen. Deze betaalmethode wordt wereldwijd geaccepteerd in verschillende valuta.

Bancontact: De meest gebruikte betaalmethode van België. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen.

ApplePay: Betaal met je Apple device. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Betalen in winkel: uiteraard kunt u ook in de winkel betalen als u de bestelling komt afhalen. Dit zal uiteraard geen kosten met zich meebrengen.

Uw Vloerspecialist